Festforberedelser
Vi begynte mange dager på forhånd. Godt å ha vinterferie.
Etter instruksjon fra "Kokkesørvis" ble comsomméen laget.
Tok mange, mange timers småtrekking!
Det ble godt - og krystallklart!
Klippfisk bløtlegges til bacalaoDe vokste ut av tre boller.
Konklusjon: I følge "kokkesørvis" gir det ene kiloet jeg brukte nok stuing til ca 25 msk!
Vi har litt igjen!
Herren i huset stekte dem selv.
Smaken var god.
Restegjester kommer i morgen.
Vi lette og lette, hele huset rundt! I ukesvis. Trodde referat , sanger og meny fra forrige møte var ryddet ut med jula.I 12. time: Husets frue husker at de ligger med billettene.
og det gjorde de.
Glutenfritt sukkerbrød nr 1, til omeletten. Fint ble det.
Noen har dilla på stemningsbilder. Klarer ikke å se hva dette er.





1 Comments:
Til hjelp for den som ikke klarer å se hva dette er:
Vi ser trolig et interiør i et hus, mest sansynlig fra et kjøkken, mest sannsynlig i Kalhammarveien. Til venstre kan vi skimte en kjøkkenbenk med en komfyr og en gryte. Noe koker i gryten, kanksje kjøttkraft? Til høyre ser vi en kvinne, mest sannsynlig husets frue. Hun holder trolig en stabel glasstellerker i hendene. Disse har hun kanskje tenkt å bruke til ost i et lite selskap et par kvelder senere.
Hilsen en innbarka stemningsfotograf.
Legg inn en kommentar
<< Home